Generelle betingelser

Generelle betingelser

Alle værelser, hytter og konferencerum er røgfrie. Der opkræves et gebyr på 1.500,- kroner hvis man på trods af dansk lovgivning, skiltning og advarsler alligevel ryger inden døre. Det er forbudt at ryge ud gennem vinduerne. Forbudet gælder også e-cigaretter og lignende.

Havnehytter

Fortrydelsesret. Overnatningsprodukter går under paragraffen “køb af hotelophold” og er derfor ikke omfattet af reglen om 14 dages fortrydelsesret, selvom de er købt over nettet.

Aflysning fra kunde inden afvikling

Som kunde indbetaler du det fulde beløb for overnatningen ved booking, men har ret til at aflyse din booking senest 14 dage inden start og få refunderet det indbetalte beløb – minus 150,- i adm. gebyr pr. enhed. Aflyses bookingen senere end 14 dage inden start, kan bookingen ikke refunderes eller . Du kan om booke overnatningen senest 14 dage inden start.

Aflysning fra arrangør inden overnatning

Arrangøren forbeholder sig retten til at aflyse bookinger, inden det er begyndt. Ved en eventuel aflysning kan du som gæst få om booket din overnatning eller refunderet hele det indbetalte beløb.

Havnehytterne må kun anvendes til ferie/fritid.

Værelser og Konferencerum

Aflysning fra kunde inden afvikling

Som kunde indbetaler du det fulde beløb ved booking, men har ret til at aflyse din booking senest 24 timer inden start og få refunderet det indbetalte beløb – minus 150,- i adm. gebyr pr. enhed. Aflyses bookingen senere end 24 timer inden start, kan bookingen ikke refunderes eller om bookes. Du kan om booke senest 24 timer inden start.

Aflysning fra arrangør inden overnatning

Arrangøren forbeholder sig retten til at aflyse bookinger, inden det er begyndt. Ved en eventuel aflysning kan du som gæst få om booket din overnatning eller refunderet hele det indbetalte beløb.

Inventar – skade, fejl og mangler på værelser og konferencerum

Eventuelle fejl og mangler ved værelser eller konferencerum, dets udstyr og installationer bedes påtalt ved indflytning/opstart. Som kunde er det dit ansvar at tjekke, at det lejede ikke fejler noget inden brug, og at der ikke sker skader på inventar under opholdet. Skader på det lejede er 100% på kundens regning, og Hundested Harbour Inn forbeholder sig retten til at få dækket alle omkostninger ved reparation eller genanskaffelse af bortgået eller ødelagt inventar.

Antal af gæster

Værelser og hytter må ikke bebos af flere personer, end sengeantallet angiver. Børn regnes som personer, medmindre de sover i babylift.

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på Hundested Harbour Inn.

Hvis der medbringes kæledyr i Havnehytterne skal dette oplyses ved bestilling.

Rengøring

Havnehytter

Ved ankomsten skal huset være rengjort. Mangelfuld rengøring bedes påtalt straks efter indflytning. Ved afrejse skal huset forlades i ordentlig stand, køkkenet skal være rengjort, stolene på bordet, gulvet fejet og sengetøj lagt på plads som ved ankomsten.

Lejet linned skal efterlades i de medfølgende poser.

Værelser

Rengøring en gang om ugen samt efter ved afrejse. Ved længere ophold på hotellet, vil rengøring og linnedskift ske ugentligt. Det er muligt af bestille ekstra rengøring og linnedskift.

Konferencerum

Konference og mødelokaler vil være rengjort og klar til brug ved ankomst. Eventuelle mangler bedes påtalt straks. Konferencen og mødelokaler rengøres efter brug. Andre aftaler i forbindelse med rengøring, forplejning og service i løber af ophold, aftales i forbindelse med bookning.

Inventar – skade, fejl og mangler

Havnehytter

Lejemålet omfatter hus med møbler og udstyr. Eventuelle fejl og mangler ved huset, dets udstyr og installationer bedes meddelt udlejer omgående. Som kunde er det dit ansvar at tjekke, at det lejede ikke fejler noget inden brug, og at der ikke sker skader på inventar under opholdet. Skader på det lejede er 100% på kundens regning, og Hundested Havnehytter forbeholder sig retten til at få dækket alle omkostninger ved reparation eller genanskaffelse af bortgået eller ødelagt inventar. Beskadiget inventar afregnes på stedet inden afrejse.

Værelser og konferencerum

Eventuelle fejl og mangler ved værelser eller konferencerum, dets udstyr og installationer bedes påtalt ved indflytning/opstart. Som kunde er det dit ansvar at tjekke, at det lejede ikke fejler noget inden brug, og at der ikke sker skader på inventar under opholdet. Skader på det lejede er 100% på kundens regning, og Harbour Inn Hundested forbeholder sig retten til at få dækket alle omkostninger ved reparation eller genanskaffelse af bortgået eller ødelagt inventar.

Hyggeligt lokalmiljø på Hundested havn

Hundested havn er en levende og charmerende havn. Her finder du og dine gæster har brug for under en tiltrængt pause. Hyggelige restauranter og spisesteder samt lokale butikker med kunst, design og håndværk. Badestrand, natur, kultur og ikke mindst store is i hjemmelavede vafler. Gå ikke glip af en tur ”rundt havnen”.

Om området
credit cards